Hjem » Vægtstang

Vægtstang

Anmeldelse af vægtstang 30mm

Vægtstang 30mm

Anmeldelse af denne 30mm vægtstang i jern. Efter at have brugt denne vægtstang flere gange om ugen i over 1,5 år i mit eget home gym vil jeg gerne give min mening omkring stangen. 

Vægtstang

Vægtstang til hjemmetræning

Da jeg for snart 2 år siden købte den vægtstang for at kunne træne hjemme fra mit home gym, havde jeg egentlig ikke store forventninger. 

Det skulle mest af alt være billigt og passe til de vægtskiver jeg havde, fra det håndvægtsæt jeg også have købt til mit home gym. Efter nu at have brugt vægtstangen i snart 2 år, har jeg ingen intentioner om at skifte den ud med en dyre vægtstang.

Vægtstangen har vist sig at fungere helt fint, og være utrolig holdbar og slidstærk, for utrolig lidt penge. Det skal siges at jeg senere hen har valgt at udskifte stjerneluk med klemmer, da de godt kan være besværlige og tage lidt tid at skrue på og af. 

Længden er perfekt til mit behov med en længde på ca. 165 cm. Stangen kan benyttes af alle, selv de tungeste løftere, selv har jeg løftet over 200 kg med denne stang helt uden problemer. 

Stangen er i den lette ende og vejer kun ca. 10 kg.  Dette ser jeg dog kun som en positiv ting, da det ligner du løfter mere end du egentlig gør. Jeg har heller ikke haft nogen som helst problemer med robustheden. Selv ved tunge løft virker den meget stabil og robust. 

Alt i alt vil jeg sige at det er en fantastisk vægtstang til pengene. Vægtstangen passer godt, om du så er erfaren løfter, eller helt ny og gerne vil bygge dit eget home gym. 

Se flere anmeldelser