Hjem » Træningsprodukter

Træningsprodukter

Tag din træning til det ypperste niveau

Få det maksimale ud af din træning

Er du typen der vil have det absolut maksimale ud af din træning og ikke lader dyrebare gains gå til spilde? Vi har samlet de mest anvendte og anerkendte fitness produkter til at tage din træning til det næste skridt. 

Bedste produkter til din træning

De 4 Bedste Supplementer

Vi har samlet vores favoritter, og de produkter der virker, så du ikke behøver spilde dine penge på supplementer, der ikke virker. Alle supplementerne er blandt de mest veldokumenteret og forskede supplementer i hele fitness industrien. 

Kreatin

Når det kommer til at level din træning op kommer du ikke uden om kreatin. Det mest veldokumenteret supplement der bare virker. Kreatin øger dine musklers energidepoter(atp) så du kan tag de ekstra reps i centeret.

Følgende effekter kan opnås ved anvendelse af kreatin:

– Forøgelse af muskelmasse
– Større muskelstyrke
– Hurtigere restitution
– Reduktion af muskelømhed

Læs mere om kreatin her: 

BCAA Og EAA

BCAA og EAA er med til at give dine muskler de nødvendige aminosyre som er essentielle for muskelopbygning.  BCAA står for branched-chain amino acids – dvs. forgrenede aminosyrer – mens EAA er forkortelsen for essential amino acids. Der findes i alt 20 forskellige aminosyrer, hvoraf kroppen selv kan danne 12, mens resten skal tilføres gennem kosten. Disse kaldes essentielle aminosyrer

Du ved sikkert allerede, at kroppen har brug for proteiner for at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Men vidste du også, at proteiner er sammensat af aminosyrer? Hvis ikke du får tilstrækkeligt med forgrenede aminosyrer – altså BCAA/EAA – vil kroppen i stedet nedbryde muskelvæv. 

Pre-workout

Med pre-workout er du sikker på at få det bedste ud af dine træninger – især på de dage hvor energien er i bund.

Der findes et utal af pre-workout derude med stor forskel på effekt. Vi har valgt et pre-workout du kan regne, som giver dig lige den ekstra energi som du har brug for.  

TRimlet

Trimlet er supplementet der kan hjælpe dig med at tabe de sidste par kg. eller bare hjælpe dig med dit vægttab. Trimlet hjælper dig med at dæmpe din sult så du kan holde igen med kalorierne. 

Hvordan fungere det?                                              Glucomannan er en opløselig type af fibre som bliver til en viskøs, gelé lignende masse i mavesækken, når fibrene udsættes for væske. Det hjælper dig med at holde dig mæt i lang tid, så du ikke kommer til at snacke løs.