Hjem » Hvordan bygger man muskel og smider fedt?

Hvordan bygger man muskel og smider fedt?

Sådan taber du dig mens du bygger musekel

Byg muskel og smid fedt

Den er god nok du kan sagtens bygge muskel mens du samtidig taber dig. Det er den nyeste og mest populære metode til at nå din sommerbody- det aldrig for sent. 

Lean bulk

Lean bulk er til dig der vil stå skarpt året rundt

Lean bulk er til dig der hurtigt vil opbygge masse, men samtidig stadig vil stå knivskarpt. Lean bulk opbygger din fysik på en skarp måde med så lidt fedt som overhoved muligt, – så du kan stå ekstra skarpt til sommer med din “sommerbody”. 

Lean bulk adskiller sig fra den konventionelle “bulk” som går ud på at bygge så meget muskel som muligt på trods af en højere fedtprocent. Ved lean bulk holder du dig lige omkring dit ligevægtsindtag, som hovedregel ca. 100-300 kalorier under ligevægtsindtag. Hvis du vil tabe dig. Udregn ligevægts indtag her.

Træningen er meget ens med den konventionelle “bulk” og variere meget fra person til person, efter hvad man kan lide.

 Som hovedregel sørg for at træne hver muskelgruppe 2x om ugen for at opbygge optimal muskel.

Ved lean bulk skal man være ekstra varsom over at få indtaget nok protein for ellers kan du godt glemme den sommerbody.

Det er derfor vigtigt at indtage ca. 2g protein pr. kg kropsvægt, proteinpulver er derfor et must have. Se de bedste proteinpulver til lean bulk her med lavt kalorieindhold og højt protein indhold.

Features & Benefits

Fordele ved "lean bulk"

Der er mange fordele ved lean bulk

Ekstra skarp

Da du ved lean bulk indtager færre kalorier vil du automatisk have en lav fedtprocent og stå ekstra skarpt på stranden. 

Smide fedt

Ved lean bulk kan du både bygge muskel og smide fedtet. Sørg for at spise proteinrige måltider, som holder dig mæt i længere tid, så du kan holde dig under dit ligevægtsindtag. 

Hurtigere at stå ultra skarpt

Lean bulk er ideelt til dig der vil stå lidt skarpere og skille sig ud fra de skarpeste, da du i forvejen har en lav fedtprocent vil det være nemmere at komme helt ned på de etcifret fedtprocenter hvor six-packen står helt skarpt. 

Enklere

Ved “bulking” kan det hurtigt blive en dyr og ubehagelig oplevelse at spise så meget mad, derfor foretrækker mange lean bulk, hvor du kan nøjes med de sædvanlige supplementer.