Hjem » Træningsprogram

Træningsprogram

Træningsprogram

Test af træningsprogram

I dag vil vi tage et kig på Danmarks mest solgte træningsprogram, mere præcist deres “styrketræningsprogram”. Kan det betale sig at investere i et program lavet af professionelle til hurtigt at se fremskridt? Det vil vi give vores bud efter mange års erfaringer med alle tænkelige træningsprogrammer både betalte og gratis programmer. 

Total forvandling på kun 6 måneder?

Træningsprogrammet er designet til  at forvandle din krop ved hjælp af hurtig, effektiv og sjov træning.

Mere end 30.000 mennesker har allerede benyttet sig af dette træningsprogrammet. Ifølge eksperterne bag programmet er hemmeligheden ved programmets succes :

  • Simpelt – Alle kan udføre øvelserne
  • Forskningsbaseret. Det giver de hurtigste og bedste resultater
  • Sjovt og varieret
  • Coachet – Hver uge får du 3 mails, som guider og motiverer dig

Niveau Baseret Træning

Hver eneste træningspas er forskelligt fra gang til gang, så du kan udfordre din krop til hver træning. Det vil sige at du aldrig skal lave det samme træningspas to gange!

Derudover er programmet fyldt med sjove udfordringer, hvileuger og tests, som du vil elske.

Programmet lægger nemlig stor vægt på at træning skal være sjovt, hvilket vi er så enige i. 

Programmet er meget brugervenligt og man føler man får den hjælp man skal bruge, gennem hele forløbet. “Vi står ved din side hele vejen”.

Deres eksperter er altid klar til at svare på spørgsmål og hjælpe til med programmet. 

Hurtig progressions baseret

Hver uge modtager man tre mails med guide og vejledning til ugens program, kostråd og en masse relevante artikler om, hvordan man kan optimerer sin træning for at se de bedste resultater.

Programmet er lavet efter den nyeste forskning indenfor fitness og er inddelt i fire progressions perioder, som hver især udfordre din krop på nye måder.

Programmet er progressions baseret og ens niveau tilpasses hele tiden  med ens udvikling.  Man introduceres hele tiden for nye øvelser til ens niveau og øger gradvist intensiteten.

Vi blev faktisk overrasket over, hvor hårdt du kan træne i slutningen af programmet i det de kalder “PEAK-ugerne”.

 

Program i udvikling

Programmet er gennemtestet af over 30.000 brugere, som alle har været med til at gøre dette til Danmarks mest gennemarbejdet og effektive styrketræningsprogram, og lige netop det har gjort at de tager afstand fra konkurrenterne.

Eksperterne bag deres hold udvikler hele tiden på programmet efter brugernes feedback. Det er virkelig noget man kan savne ved andre program. 

Her føler man at der stadig arbejdes på at forbedre programmet så brugerne kan opnå de bedste resultater. Ved andre programmer som vi har prøvet gennem årene, føler man lidt at de har lavet et program som passer til alle. Men faktum er at alle er forskellige også når det gælder træning, det har dette træningsprogram formået at gøre godt.  

Programmet er også forskelligt ud fra hvilke redskaber man har tilgængelige. Har du et Home Gym eller et par enkelte håndvægte og vil gerne se hurtige resultater, er dette et rigtig godt program til at se udvikling og opnå din sommerbody.