Hjem » Bedste Proteinpulver

Bedste Proteinpulver

Bedste proteinpulver - opnå dine mål

Bedste Proteinpulver

Hvis du ønsker at opbygge muskler, øge din præstation og få mest muligt ud af alt dit hårde arbejde fra fitness centeret, er proteinpulver vejen at gå.

Forskning tyder på, at brug af proteinpulver sammen med modstandstræning kan hjælpe med at opretholde og bygge muskel samt øge din styrke i øvre og nedre krop. Men der findes et utal af forskellige proteinpulver, med alt whey chokolade proteinpulver til vegansk jordbær proteinpulver – med store forskelle i kvalitet og virkning.  

Se andre produkter til at opnå dine mål

Derfor skal du vælge whey proteinpulver

Så hvorfor whey? En af de største fordele ved at bruge whey protein er, at det indeholder en lang række aminosyrer, der ikke ses i plantebaserede proteinprodukter, som ærter eller soya proteinpulver.

Andre typer proteinpulver har nemlig ikke alle nødvendige aminosyrer til muskelvækst og -reparation. Proteinpulver har en masse muligheder som fz shakes, men du kan også bruge det til at øge proteinindholdet i ægte mad. Når det kommer til at inkludere whey protein i måltider, er det en rigtig god ide at tilføje det i fødevarer som yoghurt eller havregryn, fordi det konsistens forholdene passer godt, da det hurtigt kan blive for tykt. 

Der er også en masse essentielle aminosyrer i whey proteinpulver, hvoraf den ene er leucin. Leucine er nødvendig for at ‘starte’ muskelopbygning på celleniveau.

Men husk – du skal arbejde i fitness for at dit whey proteinpulver rent faktisk hjælper dig med at opbygge muskler. Det er vigtigt at bemærke, at whey proteinpulver alene ikke vil føre til muskelopbygning, bemærker. For at opbygge muskler er det bedst at være i et kalorieoverskud (spise flere kalorier, end du forbrænder) og indtage rigeligt med protein. 

Se også: Hvor meget protein skal man have?

Hvad skal man holde øje med når man vælger proteinpulver?

Kort sagt skal du holde øje med: hvor meget protein du får fra hver serving, aminosyrere, prisen, smagen og antallet af tilsætningsstoffer er et par nøglefaktorer.

Vi anbefaler at du vælger et proteinpulver med lavt fedtindhold, lavt kulhydratindhold og højt proteinindhold. Mens du har brug for alle tre for optimal muskelopbygning, er balance nøglen.

Forskellen i proteinindhold i forskellige pulvere kan være kæmpe. Betal ikke bare for et mærke – beviset er i tallene. Se nøje på koncentrationen og typen af forgrenede aminosyrer (BCAA’er), der er inkluderet i proteinet. Leucin har vist sig at være en af de vigtigste BCAA’er, så det er noget du også skal kigge efter. 

Hvad er forskellen mellem de to hovedtyper af protein - Whey og kasein?

Whey proteinpulver mod kasein proteinpulver kan ses som hurtig vs langsom protein.

Muskelvækst bestemmes af simpel videnskab: protein muskelnedbrydning og proteinsyntese. Hvis syntesen af ​​nyt muskelprotein er større end nedbrydningen af ​​muskelprotein, får du en nettogevinst på muskelmasse.

Whey proteinpulver forarbejdes typisk meget hurtigt til aminosyrer, som når topniveauer inden for en times forbrug og derfor hjælper proteinsyntese meget hurtigt. Topniveauet falder imidlertid også meget hurtigt.

Whey proteinpulver betragtes som et anabolsk protein, fordi det hurtigt fremskynder proteinsyntese, så det er fantastisk til hurtig muskelopbygning, men har meget ringe effekt på naturligt forekommende muskelnedbrydning efter en træning.

Kasein kan tage flere timer at nedbryde og som et resultat skaber det en langsommere frigivelse af proteiner til at hjælpe musklerne med at vokse. 

Ulempen er, at kasein forbliver i maven i en betydelig periode, og det derfor kan være svært at gennemføre en træning med høj intensitet på fuld mave.

Men det væsentlige er balance og timing som er nøglen til maksimale muskelopbygning. Ignorer dem, der siger ‘kasein er nøglen’ eller ‘kun whey virker’ – videnskabeligt er dette simpelthen usandt. Begge fungerer godt, hvis de bruges korrekt og suppleres til din træning og dit eget naturlige stofskifte. 

Hvad skal du købe hvis du vil betale ekstra?

Der er en naturlig tendens til at tro, at dyrere produkter er bedre – men det er ikke altid rigtigt. Indholdet er vigtigere end prisen. Alle proteinpulvere indeholder nogle tilsætningsstoffer, herunder fortykningsmidler, konserveringsmidler, sødestoffer og fyldstoffer.

Derfor vil vi kraftigt anbefale at se på etiketten, før du køber. Mens dit hovedfokus er at få muskler, skal du sigte mod at undgå at indtage usunde kemikalier i din krop. Her er et par af de ting, du skal passe på.

Mælkepulver er et billigt fyldestof, der er meget andvendt i proteinpulver. De indeholder meget laktosesukker, hvilket er forfærdeligt, hvis du er laktoseintolerant. Dette kan også bidrage til mave-tarmforstyrrelser inklusive oppustethed og løs afføring.

Er det vigtigt der er vitaminer og mineraler i proteinpulver?

Det enkle svar er nej! Mens vitaminer og mineraler er et fremragende salgsargument, men du har ikke brug for yderligere vitaminer, hvis du spiser en afbalanceret diæt sammen med proteinpulver.

Derfor vil anbefale at du bruger din penge et andet sted, mere effektivt end på dyrt proteinpulver med unødvendige vitaminer og mineraler. 

 

1. Pure whey proteinpulver

Dette er et rigtig solidt valg af whey proteinpulver til en en god pris.

Med ca. 25g protein i hver servering, er dette en rigtig solid koncentration. 

Som de fleste andre proteinpulvere anbefales det at blandes op med ca. 250ml mælk eller vand.

 • Whey proteinpulver
 • Lavt kalorieindhold
 • Højt proteinindhold
 • Mange smagsvarianter

2. Proteinpulver whey 100 (chocolate banana)

Dansk produceret whey 100 proteinpulver med højt indhold af BCCA.

Proteinpulver i højeste kvalitet, med ca. 23g protein pr. servering.

Perfekt til proteingrød og kage eller bare til en shake med mælk eller vand.

 • Dansk produceret
 • Højt Proteinindhold
 • Mange specielle smagsvarianter 
 • Højt BCCA niveau
 • Lavt kalorieindhold
 • Højt proteinindhold

3. Clear whey proteinpulver

Med denne proteinpulver får du en helt ny type proteinpulver med det hidtil højeste indhold af protein. 

Med denne proteinpulver fjerne du den klassiske “mælkesmag” i proteinpulver. I stedet er det nu muligt at få helt nye forfriskende smage. 

Dette er helt klart vores favorit som den mest forfriskende proteinpulver med de lækreste smage, som ikke fås andre steder.

 • 86% protein
 • Helt nye smage (Ice Tea peach, Green apple m.m.)
 • Lavt kalorieindhold
 • Dansk produceret

4. Vegansk proteinpulver

Der er selvfølgelig også en mulighed til dig hvis du er veganer. 

Her får du det højeste indhold af protein blandt vegansk proteinpulver.

Derudover skal du ikke gå på kompromi med smag, bare fordi det er vegansk, her får du en vegansk proteinpulver med en lækker smag af chokolade. 

 • vegansk
 • Dansk produceret
 • Lækker smag
 • Højt indhold af protein