Hjem » Multifunktionsbænk

Multifunktionsbænk

Multifunktions justerbar bænk

Justerbar multifunktionsbænk

Anmeldelse af multifunktionsbænk efter 1,5 års brug. Efter at have brugt denne bænk hver uge i over 1,5 år vil jeg tillade mig at anmelde den. Bænken kan bruges til alle tænkelige øvelser og vægtklasser, fra begynderniveau til de mest trænede og tungeste løftere. 

Multifunktionsbænk

Multifunktionsbænk til home gym

Efter at have brugt bænken i over 1,5 år må jeg konstatere at den gør hvad den skal. Bænken er perfekt som multifunktionsbænk til home gym, da den kan justeres til alle tænkelige øvelser. Selv Benytter jeg den til alt fra bænkpres og core øvelser til dumbell press med håndvægte. Bænken kan justeres både i sædevinkel og rygvinkel ligesom dem i centeret. Du finder ikke en billigere bænk med samme funktioner og robusthed andre steder.

Konklusion

Efter at have brugt bænken flere gange om ugen i over 1,5 år nu, må det siges at være en holdbar og slidstærk bænk.

Bænken og polstret er utroligt slidstærkt, og ligner fuldstændig sig selv efter 1,5 års intensiv ugentligt brug 

Alt i alt vil jeg sige at det er den bedste bænk du kan få til pengene. Du finder ikke noget i nærheden af denne prisklasse, med samme funktioner og holdbarhed som denne.

Om du er erfaren løfter med ønske om at lave dit eget home gym, eller du er helt ny til sporten, kan denne bænk klart anbefales.

Som tilføjelse til dit home gym vil jeg helt klart anbefale at du også tager et kig på et håndvægtsæt, med denne kombination vil du med denne bænk vil du kunne udføre stort set alle øvelser.

Det kan også klart anbefales hvis du vil lave et fuldt home gym at du kombinerer denne bænk, med en vægtstang og en bench/squat rack. Med dette udstyr som jeg selv valgte til mit eget home gym, vil du være i stand til at udføre alle tænkelige øvelser, og du vil faktisk have et helt home gym til ingen penge.

Se flere anmeldelser