Hjem » Bench/Squat rack stativ

Bench/Squat rack stativ

Multifunktions bænk og squat rack

Multifunktions bænk/squat rack til home gym

Anmeldelse af multifunktions bænk og squat rack efter 1,5 års brug. Efter at have brugt denne multifunktions bænk/squat rack hver uge i over 1,5 år vil jeg tillade mig at anmelde den. Multifunktions racken kan bruges til alle tænkelige øvelser og vægtklasser, fra bænkpres og skulderpres til tunge squats. 

Multifunktionsrack

Multifunktions squat/bænk rack

Efter at have brugt multifunktions racken flere gange om ugen i over 1,5 år nu, må det siges at være en holdbar og slidstærk rack til prisen.

Bænken er i jern og virker rigtig solid og er egnet til at man kan presse sig til det yderste med sikkerhedsstænger. 

Konklusion

Alt i alt vil jeg sige at det er den bedste rack du kan få til pengene. Du finder ikke noget i nærheden af denne prisklasse, med samme funktioner og holdbarhed som denne.

Personligt hvis jeg havde pladsen og et noget større budget nok i nærheden af 5-6x gange prisen for denne rack, ville jeg anbfale et fuld rack som denne. Der får du noget mere stabilitet og kender flere der varmt kan anbefale den. Hvis du squatter tungt med multifunktions racken vil du opleve at den giver sig en del når du re-racker vægten. Noget som du ikke ville opleve med et full rack.

Om du er erfaren løfter med ønske om at lave dit eget home gym, eller du er helt ny til sporten, kan denne rack klart anbefales.

Racken fylder utroligt lidt, så den passer ind selv i de mindste home gym.

Som tilføjelse til dit home gym vil jeg helt klart anbefale at du også tager et kig på en vægtstang, med denne kombination vil du kunne udføre alle de store løft som bænkpres, squat og dødløft. 

Se flere anmeldelser