Hjem » Håndvægte

Håndvægte

Håndvægtsæt i jern 30mm

30kg håndvægtsæt i jern (sort)

Er du på udkig efter et par robuste og justerbare håndvægte til til dit home gym, så læs med og find ud af hvordan de klarer det efter et 1,5 års brug. 

30kg håndvægtsæt i jern 30mm. Sættet indholder:

4 x jern vægtskiver 1,25kg

8 x jern vægtskiver 2,50kg

2 x kvalitets håndvægt stænger 35cm

4 x stjerneluk for at holde skiverne på plads.

Anmeldelse af håndvægtsæt

Robust og Justerbart

Efter at have brugt dette håndvægtsæt i over 1,5 år må man sige at de har holdt hvad de lover. Jernvægtsættet er robuste og føles meget mere holdbare end billigere håndvægtsæt i kunstof. Da håndvægtene er af jern kan de holde til hvad som helst og jeg vil gå så langt at sige at de er umulige at smadre. 

Perfekt til home gym

Da jeg for over 1,5 år siden købte dette sæt har de været de perfekte dumbbells til hjemmetræning. Det specielle og hovedårsagen til jeg valgte disse håndvægte var at de kunne indstilles i vægt fra 0 – 15kg. Jeg har så senere hen valgt at tilkøbe flere vægtskiver for at øge vægten på håndvægtene, så de nu kan indstilles til langt over 20kg, så de kan bruges til en hver øvelse. 

Samtidig valgte jeg også at købe en 30mm vægtstang, så skiverne kan bruges til begge.

På den måde fik jeg et funktionelt home gym med mulighed for alle de nødvendige øvelser, til ingen penge. Især ville det blive en utrolig dyr omgang hvis man skulle have købt håndvægte i hver vægtklasse som disse kan indstilles i, så de passer til enhver øvelse. En anden ideelt tilføjelse til ens home gym, ville også være en multifunktionsbænk til udførelsen af alt fra skulder og bænkpres til squat. Alt i alt vil jeg sige det er ideelt hvis man er på udkig efter at lave et billigt og robust home gym, hvor man får noget for pengene. 

Se flere anmeldelser